DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80
Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice Coldline! Puteți să păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile.
Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții.
Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate.
Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.
DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GN1 / 1 - GN2 / 1
Cei mai buni aliați ai bucătarului.
Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru.
Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria.
Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate.
Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității.
Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.