Dulapuri de congelare șoc

Echipament preparare caldă (529)Echipament pizza (21)Echipament de preparare și depozitare rece (1618)   - Containere pentru gheață (10)   - Bonete frigorifice /de congelare (2)   - Bonete refrigeratoare (10)   - Congelatoare-lari pentru înghețată (43)   - Dulapuri congelatoare de masă (5)   - Dulapuri de congelare (65)   - Dulapuri de congelare șoc (136)   - Dulapuri frigorifice (449)   - Freezere pentru înghețată (2)   - Frigidere de masă (6)   - Frigidere pentru bar și KEG frigidere (32)   - Frigidere pentru cumpărături impulsive (5)   - Lăzi frigorifice (cumpărături impulsive) (6)   - Lăzi profesionale de congelare (63)   - Lăzi profesionale de refrigerare (17)   - Mașini de gheață (98)   - Mese de congelare (7)   - Mese frigorifice (376)   - Mese frigorifice joase (10)   - Mese Saladette (63)   - Minibaruri (8)   - Răcitoare de vin (46)   - Vitrine frigorifice (155)   - Vitrine frigorifice pentru cofetarie (3)   - Vitrine/dulapuri frigorifice de perete (15)Echipament bar (45)Echipament tehnologic bucătărie (474)Echipament neutru (68)Mașini de spălat vase (306)Echipament spălare rufe (42)Echipament de exterior (16)Echipament pentru Catering (67)Echipament hotelier (12)Veselă pentru restaurante (15)Tacâmuri (19)Articole de servire (346)Veselă de sticlă (412)Textile pentru restaurant (0)Inventar hotelier (24)Cuțite profesionale pentru gătit (2)Inventar pentru bucatarie (354)Inventar pentru cofetarie (797)Inventar pentru bar (21)Inventar pentru magazine (1)Inventar pentru fast food (0)Articole de curățenie și menaj (46)Mobilier pliat de banchet (4)
Dulap cu congelare șoc  3T GN2/3 ,cu unitate integrată și răcire cu aer, cu 2 platouri și 3 tăvi de patiserie, Coldline W3TGO

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,10T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 10 tăvi de patiserie și 12 platouri, Coldline W10TGLR

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,10T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 10 tăvi de patiserie și 12 platouri, Coldline W10TGL

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,10T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 10 tăvi de patiserie și 12 platouri, Coldline W10TGLA

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,14T EN60×40, cu unitate de la distanțță, cu 14 tăvi de patiserie și 15 platouri, Coldline W14TGLR

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,14T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 14 tăvi de patiserie și 15 platouri, Coldline W14TGL

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,14T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu apă, cu 14 tăvi de patiserie și 15 platouri, Coldline W14TGLA

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,5T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 5 tăvi de patiserie și 3 platouri, Coldline W5TLOR

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,5T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 5 tăvi de patiserie și 3 platouri, Coldline W5TLO

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,5T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu apă, cu 5 tăvi de patiserie și 3 platouri, Coldline W5TLOA

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,6T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 6 tăvi de patiserie și 6 platouri, Coldline W6TGL

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,6T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu apă, cu 6 tăvi de patiserie și 6 platouri, Coldline W6TGLA

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,6T EN60×40, cu unitatede la distanță, cu 6 tăvi de patiserie și 6 platouri, Coldline W6TGLR

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,7T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 7 tăvi de patiserie și 9 platouri, Coldline W7TGLR

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,7T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu aer, cu 7 tăvi de patiserie și 9 platouri, Coldline W7TGL

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc  GELATO ,7T EN60×40, cu unitate incorporată și răcire cu apă, cu 7 tăvi de patiserie și 9 platouri, Coldline W7TGLA

CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare. Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi. Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor. Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TENR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T EN60×40, cu unitate integrată și răcire cu aer, cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TEN

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T EN60×40, cu unitate integrată și răcire cu apă, cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TENA

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T GN1/1 ,cu unitate integrată de la distanță, cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TGNR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T GN1/1 ,cu unitate integrată și răcire cu aer , cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TGN

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 10T GN1/1 ,cu unitate integrată și răcire cu apă, cu 10 tăvi de patiserie, Coldline W10TGNA

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TENR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T EN60×40, cu unitate integrată și răcire cu aer, cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TEN

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T EN60×40, cu unitate integrată și răcire cu apă, cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TENA

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T GN1/1 ,cu unitate de la distanță , cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TGNR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T GN1/1 ,cu unitate integrată și răcire cu aer , cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TGN

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 14T GN1/1 ,cu unitate integrată și răcire cu apă , cu 14 tăvi de patiserie, Coldline W14TGNA

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 20T EN60×40, cu unitate de la distanță, cu 20 tăvi de patiserie, Coldline W20TENR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC EN60×40 - EN60×80 Bucurați-vă de beneficiile extraordinare ale dulapurilor frigorifice  Coldline! Puteți să  păstrați produsele mai mult timp, să vă planificați munca, să reduceți costurile de producție și deșeuri, să raționalizați achizițiile și să creșteți profiturile. Acesta este un echipament indispensabil în magazinul de cofetărie, care va îmbunătăți nu numai organizarea muncii, ci și va spori calitatea vieții. Deteriorarea rapidă a cremelor, a bazelor de prăjituri și a produselor semifabricate determină un procent mare din deșeuri cu daune economice corespunzătoare. Datorită dulapului de congelare Coldline , durata de depozitare este mărită, iar forma, aroma și gustul produselor preparate rămân neschimbate. Ventilația indirectă asigură o temperatură optimă în cameră, acționând ușor asupra produselor. Ventilatoarele se opresc automat când ușa este deschisă pentru a împiedica intrarea aerului în încăpere.

  reviews

Dulap cu congelare șoc 20T GN1/1 ,cu unitate de la distanță , cu 20 tăvi de patiserie, Coldline W20TGNR

DULAPURI FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC  GN1 / 1 - GN2 / 1 Cei mai buni aliați ai bucătarului. Rationalizarea muncii, extinderea meniului, eliminarea utilizării ineficiente a produselor și creșterea veniturilor. Dulapul frigorific  Coldline va schimba pentru totdeauna condițiile voastre de lucru. Răcirea rapidă protejează produsele de bacterii, prelungește termenul de valabilitate și reduce pierderea în greutate datorată evaporării, permițându-vă să mențineți în mod constant calitatea care vă distinge bucătăria. Răcirea tradițională a produsului finit la temperatura camerei sau în frigider provoacă o deteriorare rapidă. Datorită dulapului frigorific cu congelare șoc Coldline , durata de viață a produselor este mărită, iar forma, aroma și gustul bucatelor preparate rămân neschimbate. Posibilitatea de răcire până la + 3 ° C chiar și bucatelor deja puse în farfurii, doar încălzindu-le înainte de servire sau înghețarea la -18 ° C pentru a crea o rezervă de produse care pot fi utilizate chiar și după câteva luni, oferă o garanție completă a calității. Utilizarea unui dulap frigorific cu congelare șoc poate fi combinată cu succes cu achiziționarea de materii prime de la producătorii locali în conformitate cu noile tendințe, în timp ce veți fi întotdeauna încrezători în prospețimea, economia și trasabilitatea produselor dvs.

  reviews

Afişare 1 - 30 din 136 (5 pagini)