În Stoc
CABINETELE FRIGORIFICE CU CONGELARE ȘOC GELATO
Astăzi, la dispoziția vânzătorului înghețată sunt materiile prime mai moderne și metode mai bune de producție și de depozitare.
Utilizarea unui dulap de congelare cu șoc în procesul producerii de înghețată a schimbat radical sistemul de lucru, definind noi standarde de calitate și gestionarea operațiunilor de zi cu zi.
Tehnica de congelare rapidă atunci când este aplicată la producția manuală de inghetata oferă numeroase avantaje în ceea ce privește calitatea, organizarea lucrului și a costurilor.
Congelarea rapidă asigură cel mai înalt nivel de calitate, menținând în același timp proprietățile originale, gustul și textura înghețatei. Puteți îngheța în cantități mari fructe și produse semi-preparate și le puteți folosi ulterior pe baza nevoilor reale.Dimensiuni 780×800×1765 mm
Dimensiunile ambalajului 800×830×1820 mm
Greutate neta 130 kg
Putere- N. 15 tăvi 360×165×120 mm (nu sunt incluse)
Puterea de răcire șoc +90°+3°C 50 kg
Puterea de răcire profundă 90°-18°C 35 kg
Capacitate de răcire ---
Conexiune standard 400 V 3 N - 50 Hz
Putere electrică 3---
Freon R452a
Regimul răcirii/congelării șoc- cu sonda si timpul setat
Echipament standard - N. 4 rafturi de plastic 600 × 400 mm
* Evaporator -10 ° C Cond. 45 ° C