În Stoc
DULAPURI CU RĂCIRE/ ÎNGHEȚARE ȘOC -LINIA ISO
În interior și exterior din oțel inoxidabil, cu excepția fundului exterior din oțel galvanizat. Colțuri rotunjite interne. Izolația înpoliuretan fără CFC de înaltă presiune . Grosimea izolației 60 mm. Suprafață superioară detașabilă. Ușă de închidere cu garnitură magnetică. Panou electric frontal cu cameră sonda PTC și sonda de temperatură.
Răcire ventilată cu agitator de aer. Unitatea de condensare tropicalizată și ușor extractabilă (temperatura ambiantă + 43 ° C și umiditatea relativă de 65%) cu gazul R404A / R507.
Dulapurile de răcire șoc sunt concepute și pentru unitatea de condensare de la distanță.
Partea din spate care se deschide și unitate extractibilă pentru o curățare ușoară.
Ora de dezghețare a vaporizatorului (efectuată la sfârșitul ciclului) și tava inferioară pentru apa de condensare. Cicluri stabilite cu sondele de bază la + 3 ° C și -18 ° C sau la timpul potrivit. Picioare din oțel inoxidabil reglabile (60/90 mm). Potrivit pentru grile GN 1/1 și tăvi 600x400. Opțiuni de personalizare disponibile.
Setare standard: sonda PTC din cameră și sonda de temperatură, Injectori din oțel inoxidabil (6 pentru AT03ISO - 10 pentru AT05ISO - 14 pentru AT07ISO - 20 pentru AT10ISO)RĂCIRE DE ȘOC + 70 ° C> + 3 ° C
Datorită ciclului Blast Chilling, temperatura produsului scade de la + 70 ° C la + 3 ° C în 90 de minute. Tranziția între + 65 ° C și + 10 ° C (climatul ideal pentru proliferarea bacteriei) este atât de rapidă că orice generație de bacterii poate fi prevenită.
Alimentele congelate rămân în siguranță și se păstrează timp de 8 zile.
CONGELARE DE ȘOC + 70 ° C> -18 ° C
"Depozitarea maximă se realizează prin producerea rapidă a frigului pentru a permite producerea microcristalelor care păstrează optim celulele produsului. Congelarea șoc scade temperatura de la + 70 ° C la -18 ° C în maxim 240 de minute.Mâncarea este rapid înghețată și, prin urmare, conservabilă pentru luni de zile.
Caracteristici tehnice:
Dimensiuni LxAxÎ 750x740x720 mm
Greutatea netă 90 kg
Dimensiuni a camerei LxAxÎ 610x410x280 mm
Capacitatea netă 10 GN1/1 ; 10 600x400
Spațiu între tăvi 70 mm
Performanța dulapului cu răcire șoc +3°C 25 kg
Performanța dulapului cu congelare șoc -18°C 20 kg
Gaz R404A / R507
Detalii de testare +43 / 65% ° C / RH
Puterea absorbită 1490 W
Alimentarea 230-1-50 V-P-Hz