Coldline

Echipamentul Coldline este un instrument care este utilizat la nivel mondial în mii de bucătării și brutării. El modelează zilnic stilul de lucru al bucătarilor și al bucătăriilor, lustruindu-le abilitățile și făcând cele mai inimaginabile idei posibile. Echipa de cercetare dezvoltă proiecte, concentrându-se pe simplitatea formei, modularitatea elementelor și ușurința de curățare. Prin strânsă colaborare cu diverși profesioniști din sector, echipamentele de cea mai înaltă calitate sunt create pentru restaurante, unități de catering, institute pentru industria alimentară, școli, spitale și alte organizații sociale. Toate echipamentele sunt oferite în conformitate cu criteriile de proporționalitate a dimensiunilor pentru soluții de proiectare armonioase.

Dulap frigorific Master , cu unitate incorporată , cu 2 uși , 1200 l, temp.  темп.-2°+8°C, Coldline A120/2M

CABINETE MASTER Încredințați produsele și cele mai bune creații culinare  cabinetului Master. Aerul rece delicat și constant, păstrează aspectul și aromele fiecărui produs nemodificate. Un design elegant, cu colțuri exterioare rotunjite, un panou simplu de control convenabil, care nu iese în afa..

  reviews

Afişare 271 - 271 din 271 (10 pagini)